Paella d'escorregut, de l'avi Pedro

Ingredients

Per fer el brou:

  • 1 Carcassa de pollastre
  • 1 Cuixa de pollastre
  • 2 Cullerades de cigrons
  • 2 Cullerades de mongetes blanques
  • 2 Cullerades de mongetes verdes
  • 1 pilota de carn picada
  • 7 grapats d'arròs
  • Colorant alimentari
  • Aigua
  • Sal

6 racions

Elaboració

En primer lloc sofregirem una estoneta la carcassa i la cuixa de pollastre.
Afegir la resta d'ingredients i a continuació possar aigua per tal de fer el brou.
Deixar bullir 45 minuts en una olla normal, i 30 minuts si es fa a l'olla pressió.
Escòrrer els ingredients i esmicolar el pollastre i la pilota de carn picada.
Posar la paella al foc i sofregir el que s'ha escorregut, la carn i la verdura.
Afegir l'arròs i seguidament, abocar el brou.
Afegir el colorant.
Restificar de sal.
Deixar coure 15 minuts i els últims 5 minuts, introuduirem la paella dintre del forn, a 160 graus per tal que s'acabi de coure la paella i així aconseguir una crosteta per damunt de l'arròs

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt maca aquesta paella Mònica.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: