Popets estofats amb escalivada i olives negres d'AragĂł

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un pebrot vermell gran
  • Una albergĂ­nia grossa
  • Una ceba grossa
  • Tres tomĂ quets vermells, grossos
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • 200 grams d'olives negres d'AragĂł
  • 800 grams de popets congelats 40/60
  • Picada feta amb oli, all i julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Una safata fonda per anar al forn
Una espĂ tula de fusta
Un ratllador

ElaboraciĂł

Primerament, en una safata fonda, posem: el pebrot, els tomĂ quets, l'albergĂ­nia i la ceba, amb un polsim de sal, un raig d'oli i un dit d'aigua, en el forn a 180Âș, per escalivar.
Quan tot plegat ja Ă©s escalivat, ho traiem i reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltegem els popets a foc baix.
Quan ja sĂłn cuits, els afegim tres cullerades soperes de picada d'all i julivert, i els reservem. Seguidament, pelem tots els ingredients de l'escalivada, els tallem a trossos regulars, i els posem a la cassola de terrissa, juntament amb els popets, els tomĂ quets escalivats (ratllats), i les olives negres.
Tot seguit, ho reguem amb una mica més de picada, ho remenem amb l'espàtula de fusta, i ho deixem coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Popets estofats amb escalivada i olives negres d'AragĂł

Enllaça aquesta recepta:

864 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!