Popets estofats amb escalivada i olives negres d'Aragó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pebrot vermell gran
  • Una albergínia grossa
  • Una ceba grossa
  • Tres tomàquets vermells, grossos
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • 200 grams d'olives negres d'Aragó
  • 800 grams de popets congelats 40/60
  • Picada feta amb oli, all i julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Una safata fonda per anar al forn
Una espàtula de fusta
Un ratllador

Elaboració

Primerament, en una safata fonda, posem: el pebrot, els tomàquets, l'albergínia i la ceba, amb un polsim de sal, un raig d'oli i un dit d'aigua, en el forn a 180º, per escalivar.
Quan tot plegat ja és escalivat, ho traiem i reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltegem els popets a foc baix.
Quan ja són cuits, els afegim tres cullerades soperes de picada d'all i julivert, i els reservem. Seguidament, pelem tots els ingredients de l'escalivada, els tallem a trossos regulars, i els posem a la cassola de terrissa, juntament amb els popets, els tomàquets escalivats (ratllats), i les olives negres.
Tot seguit, ho reguem amb una mica més de picada, ho remenem amb l'espàtula de fusta, i ho deixem coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

962 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!