Magret d'ànec amb verdures
Ingredients
- Un magret d'ànec
- 250gr de mongeta tendre
- 1 carrota
- 1 patata
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Primer de tot tallem les puntes a les mongetes i les rentem i escorrem.
Seguidament pelem la carrota i la tallem a rodelles.
Després pelem la patata i la tallem a trossets.
Posem aquestes verdures en una olla amb aigua i sal i les bullim.
Un cop bullides les verdures les escorrem i les reservem calentes.
Posem una paella al foc amb només unes gotes d'oli i quan sigui calent i posem el magret d'ànec salpebrat, sempre per la part de la pell primer a tocar la paella.
Coem el magret per aquest cantó de la pell i el girem que es faci una mica per l'altra cantó.
Traiem el magret de la paella i en calent, el tallem a rodelles.
Posem les verdures en un plat i a sobre i posem el magret que hem tallat a rodelles.
És molt bo mullar tot el conjunt amb una mica del suc que ens ha deixat el magret al tallar-lo.
45min
Etiquetes:
Alt Empordà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2908 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.