Magret d'ànec amb verdures

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Ingredients

  • Un magret d'ànec
  • 250gr de mongeta tendre
  • 1 carrota
  • 1 patata
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

Primer de tot tallem les puntes a les mongetes i les rentem i escorrem.
Seguidament pelem la carrota i la tallem a rodelles.
Després pelem la patata i la tallem a trossets.
Posem aquestes verdures en una olla amb aigua i sal i les bullim.
Un cop bullides les verdures les escorrem i les reservem calentes.
Posem una paella al foc amb només unes gotes d'oli i quan sigui calent i posem el magret d'ànec salpebrat, sempre per la part de la pell primer a tocar la paella.
Coem el magret per aquest cantó de la pell i el girem que es faci una mica per l'altra cantó.
Traiem el magret de la paella i en calent, el tallem a rodelles.
Posem les verdures en un plat i a sobre i posem el magret que hem tallat a rodelles.
És molt bo mullar tot el conjunt amb una mica del suc que ens ha deixat el magret al tallar-lo.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!