Rap a l'all cremat

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Cua de rap tallada a talls
  • 4 patates
  • 2 cebes tendres
  • 1 pebrot verd
  • 6 alls
  • 1 Bitxu
  • Vermut blanc
  • Vinagre de Mòdena
  • Oli i sal

2 racions

Elaboració

Tallem les patates i el pebrot a rodones, la ceba en juliana, i ho coem tot junt en un paella amb una mica d'oli durant uns 8-10 minuts, fins que la patata estigui casi cuita. Netegem els talls de rap i els assequem bé. En una safata de forn, hi posem un bon raig d'oli, i per sobra i escampem les patates, pebrot i ceba que hem cuit prèviament, fent una base. A sobre hi posem els talls de rap, prèviament salats. Hi tirem un raig de vermut blanc generós per tota la safata. Ho posem el forn escalfat a 200 graus i el programem 10 minuts. Tallem els alls a làmines, i el bitxo a trossos, i ho fregim en una paella a foc lent, fins que els alls estiguin rossos, sense cremar-se. Posem els talls de rap en una safata de servir al centre, i la verdura pels dos costats. Tirem una mica de vinagre de Mòdena a cadascun dels talls de rap, i tot seguit escampem els alls per sobre del rap, i el que sobri, per sobre la verdura. I ja es pot servir.

40min

Notes

Aconsello vi blanc dolç Libalis molt fred per acompanyar aquest plat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, si vas a les meves receptes, podràs veure una altra manera de fer el rap a l'all cremat, que també et pot agradar. És com el fan a Vilanova i la Geltrú. Rep una abraçada. Quim.
Joan Cirera diu:
Moltes gràcies amic Quim. De ben segur que la miraré.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!