Rap a l'all cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Cua de rap tallada a talls
- 4 patates
- 2 cebes tendres
- 1 pebrot verd
- 6 alls
- 1 Bitxu
- Vermut blanc
- Vinagre de Mòdena
- Oli i sal
2 racions
Elaboració
Tallem les patates i el pebrot a rodones, la ceba en juliana, i ho coem tot junt en un paella amb una mica d'oli durant uns 8-10 minuts, fins que la patata estigui casi cuita. Netegem els talls de rap i els assequem bé. En una safata de forn, hi posem un bon raig d'oli, i per sobra i escampem les patates, pebrot i ceba que hem cuit prèviament, fent una base. A sobre hi posem els talls de rap, prèviament salats. Hi tirem un raig de vermut blanc generós per tota la safata. Ho posem el forn escalfat a 200 graus i el programem 10 minuts. Tallem els alls a làmines, i el bitxo a trossos, i ho fregim en una paella a foc lent, fins que els alls estiguin rossos, sense cremar-se. Posem els talls de rap en una safata de servir al centre, i la verdura pels dos costats. Tirem una mica de vinagre de Mòdena a cadascun dels talls de rap, i tot seguit escampem els alls per sobre del rap, i el que sobri, per sobre la verdura. I ja es pot servir.
40min
Notes
Aconsello vi blanc dolç Libalis molt fred per acompanyar aquest plat
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1402 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies! no pensava que una recepta tan senzilla tingués tants vots.
Moltes gràcies amic Quim. De ben segur que la miraré.
Amic Joan, jo preparo un taboulé similiar, però enlloc de posar-hi tomàquet natural, i poso tomàquet deshidratat, al que...
Moltes gràcies amic Quim, perdona que no t'hagi constestat abans, pero he estat aquests dies fora.
Bon dia Alicia: Ahir vaig preparar el pastís de la teva recepta i fa molt bona pinta. Avui ens el menjarem per dinar. Jo com...