Pa d'ametlles amb melmelada d'albercoc

Ingredients

  • 250 gs d'ametlles en pols
  • 100 gs de farina
  • 125 gs de mantega pomada
  • 4 ous
  • 3 cnt de kirsch
  • 8 cullerades de melmelada d'albercoc
  • 150 gs d'ametlles filades
  • 150 gs de sucre en pols
  • (per al motlle 20 gs de mantega)

6 racions

Elaboració

Passar la farina per tamis, treballar la mantega fins convertir-la en crema, trenca els ous en un bol, batre amb un batedor i barrejar-lo amb el kirsch.
Barrejar la farina, les ametlles en pols, la mantega, els ous batuts i el sucre en pols fins obtenir una pasta llisa.
Escalfar el forn a temperature mitjana; untar amb mantega un motlle rectangular. Omplir el motlle amb la pasta deixa que cogui a forn mig durant uns 35 minuts.
Un cop cuit el bescuit, deixar que es refredi, un cop fred buidar el motlle i tallar en sentit vertical. Rellenar l'interior del bescuit amb la melmelada d'albercoc després recostruir-lo i rostir les ametlles filades al forn encara calent.
Untar la part superior i els costats del pastis amb la resta de la melmelada i escampar totalment les ametlles torrades

55min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

650 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Em agradaria saber quan deses una recepta sense publicar, perquè no passi aixo que fa tanta rabia que en comptes de publicar-la et demana que et registris altra vegada, on va a parar, ja que se suposa que si la guardes en esborrany la hauries de tornar a recuperar sense haver de escriure una altra vegada
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, això ja ho he comentat algunes vegades. Si trigues molt en escriure la recepta, s'esborra i no hi ha manera de recuperar-la.
Els entesos en informàtica diuen que el primer que s'ha de fer és escriure-la a part, i després penjar-la a receptes .cat. Com que jo sóc un dels que sels esborra, doncs no hi ha més remei que tindre paciencia i seguir penjant les receptes..
Rebi una forta abraçada. Quim.
Fernanda Bausili diu:
Moltes grácies per l'explicació, peró és una llauna


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: