Filets de llobarro sobre llit de pomes agredolces i salsa de marc de cava
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dues pomes tipus golden, per ració
- Sucre
- Mantega
- Vinagre de poma
- Mel
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Sal
- Pebre negre en pols
- Salsa de marc de cava ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Un llobarro de ració, de 350 grams aproximadament
1 racions
Utensilis
Un cassó mitjà
Una safata plana per anar al forn
Un plat gran de porcellana blanca
Una espàtula plana metal·lica
Un estri per treure el cor a les pomes
Elaboració
Primerament, pelem i traiem el cor a les pomes, i les tallem a talls de mig dit de gruix. Tot seguit, les posem en un cassó mitjà amb una mica de mantega i sucre i les saltegem. Quan ja són mig cuites, afegim: una mica de vinagre de poma i un raig de mel.
Quan ja són cuites, les reservem damunt la planxa. Seguidament, farem la salsa de marc de cava com explico a la meva recepta, i la reservarem damunt la planxa calenta.
A continuació filetegem el llobarro en dues meitats, el salpebrem i el posem en una safata plana amb un raig de vi blanc, i un raig d'oli d'oliva. Tot seguit, el fiquem en el forn a 180º, uns deu minuts, i seguidament, ja podrem muntar el plat.
Amb les pomes agredolces, fem un llit en el centre del plat i posem els filets de llobarro al damunt.
A continuació posem una mica de salsa cobrint els filets, i ja podrem servir el plat a taula.
1h
Notes
Farem tants llobarros, com comensals seguin a taula.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
835 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.