Filets de llobarro sobre llit de pomes agredolces i salsa de marc de cava

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues pomes tipus golden, per ració
  • Sucre
  • Mantega
  • Vinagre de poma
  • Mel
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Salsa de marc de cava ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Un llobarro de ració, de 350 grams aproximadament

1 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Una safata plana per anar al forn
Un plat gran de porcellana blanca
Una espàtula plana metal·lica
Un estri per treure el cor a les pomes

Elaboració

Primerament, pelem i traiem el cor a les pomes, i les tallem a talls de mig dit de gruix. Tot seguit, les posem en un cassó mitjà amb una mica de mantega i sucre i les saltegem. Quan ja són mig cuites, afegim: una mica de vinagre de poma i un raig de mel.
Quan ja són cuites, les reservem damunt la planxa. Seguidament, farem la salsa de marc de cava com explico a la meva recepta, i la reservarem damunt la planxa calenta.
A continuació filetegem el llobarro en dues meitats, el salpebrem i el posem en una safata plana amb un raig de vi blanc, i un raig d'oli d'oliva. Tot seguit, el fiquem en el forn a 180º, uns deu minuts, i seguidament, ja podrem muntar el plat.
Amb les pomes agredolces, fem un llit en el centre del plat i posem els filets de llobarro al damunt.
A continuació posem una mica de salsa cobrint els filets, i ja podrem servir el plat a taula.

1h

Notes

Farem tants llobarros, com comensals seguin a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

835 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: