Tronc de lluç al forn amb cansalada i patates a lo pobre, i refregit d'alls
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un tronc de lluç, de 250 grams
- Dues tires de cansalada fumada, tallada ben prima
- Oli d'oliva
- Dos alls laminats
- Un bitxo petit
- Sal
- Pebre negre en pols
- Patates a lo pobre per una ració
- Vi blanc
1 racions
Utensilis
Una safata plana per anar al forn
Una paella petita
Una safata fonda, pel forn
Un plat gran, de porcellana blanca
Escuradents
Elaboració
En primer lloc, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, agafem el tronc de lluç, el salpebrem i l'emboliquem amb la cansalada a lo ample, posant-hi dos escuradents, perquè no es desfaci.
Tot seguit, fiquem el tronc de lluç en una safata, fiquem un raig d'oli i vi blanc, i l'enfornem a 180º, fins que veiem que és cuit.
A part, en una paella, fregim els alls laminats i el bitxo, i quan són fregits, els retirem.
En el moment de muntar el plat, posem el tronc de lluç en el centre del plat, posem una mica de refregit d'alls al damunt, i en el costat, posem un niu de patates a lo pobre, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Farem tants troncs de lluç, com persones siguin a taula.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2363 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.