Crema d'espinacs amb encenalls de parmesĂ 

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 600 grams d'espinacs congelats
  • Dues patates petites
  • Oli d'oliva
  • La part blanca de dos porros picolats
  • Un litre i mig de brou de verdures, de pot
  • Sal
  • Nata lĂ­quida per muntar
  • Nou moscada en pols
  • 100 grams de formatge parmesĂ , en encenalls

4 racions

Utensilis

Un cassĂł gran
Un colador fĂ­
Una gerra de vidre, gran
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Batedor de varetes

ElaboraciĂł

En un cassĂł gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim els porros amb un polsim de sal.
Seguidament, afegim les patates pelades, i cascades, i els espinacs. Tot seguit, afegim el brou i un raig de nata, i deixem que cogui tot plegat. Quan ja Ês cuit, passem la batedora elèctrica i tot seguit ho passem pel colador fí. Ho fiquem a foc baix,i anem remenant amb el batedor de varetes fins aconsseguir una crema fina i homogènia.
Seguidament, corregim de sal i nou moscada, i ho traiem del foc. Quan la crema ja ĂŠs freda, la fiquem a la nevera, en una gerra de vidre, fins el moment de servir-la.
En el moment de servir a taula, omplim les escudelletes fins arribar gairebĂŠ a dalt, espolsem una mica d'encenalls de parmesĂ  pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Crema d'espinacs amb encenalls de parmesĂ 

Enllaça aquesta recepta:

1804 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!