Amanida d'alvocat, dàtils, arbequines, i formatge de bola, amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un alvocat
- Un quart de formatge de bola vermell
- 200 grams, de dàtils sense pinyol
- 200 grams, d'olives arbequina
- Vinagreta d'anxoves
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Un bol de vidre mitjà
Una safata plana, de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament en el bol, fiquem les olives i els dàtils tallats en dues meitats a lo ample.
A continuació, traiem la pell vermella del formatge, el tallem a quadradets menuts, i els afegim en el bol, amb la resta d'ingredients. Ja per acabar, pelem l'alvocat, traiem el pinyol, i el tallem a quadradets menuts.
Tot seguit ho afegim en el bol, ho reguem tot plegat amb la vinagreta d'anxoves, i ho remenem tot ben remenat.
Seguidament, ho fiquem a la safata de porcellana blanca, i ja ho tindrem disposat per treure a taula.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1921 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.