Ous remenats amb mongetes del ganxet i melmelada de ceba, amb triangles de pa fregit
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Melmelada de ceba, per a quatre persones ( la trobareu a les meves receptes )
- Vuit ous batuts
- 300 grams de mongetes del ganxet, cuites
- Sal
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Quatre llesques de pa de motlle, fregides, tallades en triangles
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fregim els triangles de pa de motlle, i els reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, en una paella gran, saltegem les mongetes del ganxet, afegim la melmelada de ceba, i tot seguit afegim els ous batuts, tot remenant-ho amb l'espàtula de fusta fins que els ous estiguin cuallats al nostre gust.
Seguidament, ho fiquem a la safata de porcellana amb els triangles de pa fregit pel voltant dels ous remenats, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem treure-ho a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1046 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.