Peix espasa a la planxa amb parmentier de patata i emulsió d'all i julivert

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Talls de peix espasa o emperador d’uns 150 g cadascun.
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt.

Pel parmentier de patata:

  • 1 Patata mitjana
  • 15 g de mantega
  • 30 g de nata
  • Sal i pebre

Per l’emulsió d’all i julivert:

  • 3 Dents d’all
  • Julivert fresc
  • Sal
  • Oli d’oliva

2 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

Del parmentier de patata:

Coem la patata amb una olla amb aigua, durant uns 25 minuts , la pelem i la reservem . Posem la nata a bullir i la barrejarem amb la patata, la mantega, la sal i el pebre.

De l’emulsió d’all i julivert:

Pelem els alls i els tallem a trossets molt petits i tallem el julivert, també molt petit. Ho posem tot en el pot de la batedora eléctrica. Hi afegim una mica de sal i oli d’oliva. Ho triturem ben fi.

Del peix espasa:

En una paella, hi posem una mica d’oli. Quan l’oli està ben calent, hi posem el peix amb una mica de sal. Deixem coure uns 3 minuts per costat (el peix no pot quedar resec).

Per emplatar:

En un plat hi posem el parmentier de patara amb una mica de pebre negre mòlt per sobre i al costat un tall de peix espasa per persona, sobre el peix hi tirem l’emulsió d’all i julivert.
Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Peix espasa a la planxa amb parmentier de patata i emulsió d'all i julivert
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1345 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: