Peix espasa a la planxa amb parmentier de patata i emulsió d'all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Talls de peix espasa o emperador d’uns 150 g cadascun.
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt.
Pel parmentier de patata:
- 1 Patata mitjana
- 15 g de mantega
- 30 g de nata
- Sal i pebre
Per l’emulsió d’all i julivert:
- 3 Dents d’all
- Julivert fresc
- Sal
- Oli d’oliva
2 racions
Utensilis
Batedora elèctrica.
Elaboració
Del parmentier de patata:
Coem la patata amb una olla amb aigua, durant uns 25 minuts , la pelem i la reservem . Posem la nata a bullir i la barrejarem amb la patata, la mantega, la sal i el pebre.
De l’emulsió d’all i julivert:
Pelem els alls i els tallem a trossets molt petits i tallem el julivert, també molt petit. Ho posem tot en el pot de la batedora eléctrica. Hi afegim una mica de sal i oli d’oliva. Ho triturem ben fi.
Del peix espasa:
En una paella, hi posem una mica d’oli. Quan l’oli està ben calent, hi posem el peix amb una mica de sal. Deixem coure uns 3 minuts per costat (el peix no pot quedar resec).
Per emplatar:
En un plat hi posem el parmentier de patara amb una mica de pebre negre mòlt per sobre i al costat un tall de peix espasa per persona, sobre el peix hi tirem l’emulsió d’all i julivert.
Ja es pot servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1345 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.