Amanida de meló, síndria, blat de moro i canonges, amb encenalls de moixama, i vinagreta de taronja
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 100 grams de moixama, tallada molt fina ( això, ens ho poden fer a la pesca salada on la comprem )
- Un quart de síndria
- Mig meló
- Una safata de canonges
- Un pot petit, de blat de moro
- Vinagreta de taronja, pastanaga i caviar ( la trobareu a les meves receptes )
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre, gran
Una safata de porcellana blanca
Un estri per fer boletes de fruites
Elaboració
Primerament, fem tant les boletes de meló com les de síndria, i les anem posant en el bol de vidre.
Tot seguit, netegem els canonges i els hi afegim a les boletes. Seguidament, escorrem el blat de moro i ho afegim en el bol. A continuació, fiquem la vinagreta, i ho barregem ben barrejat.
Tot seguit, ho fiquem en la safata de porcellana d'una manera abellidora, repartim la moixama pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1254 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.