Amanida de meló, síndria, blat de moro i canonges, amb encenalls de moixama, i vinagreta de taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 grams de moixama, tallada molt fina ( això, ens ho poden fer a la pesca salada on la comprem )
  • Un quart de síndria
  • Mig meló
  • Una safata de canonges
  • Un pot petit, de blat de moro
  • Vinagreta de taronja, pastanaga i caviar ( la trobareu a les meves receptes )

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre, gran
Una safata de porcellana blanca
Un estri per fer boletes de fruites

Elaboració

Primerament, fem tant les boletes de meló com les de síndria, i les anem posant en el bol de vidre.
Tot seguit, netegem els canonges i els hi afegim a les boletes. Seguidament, escorrem el blat de moro i ho afegim en el bol. A continuació, fiquem la vinagreta, i ho barregem ben barrejat.
Tot seguit, ho fiquem en la safata de porcellana d'una manera abellidora, repartim la moixama pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1254 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: