Amanida de poma amb codonyat, canonges i pernil d'ànec amb vinagreta de taronja
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una safata de canonges
- Un tròs de codonyat de 600 grams
- Tres pomes tipus golden
- Una safata de pernil d'ànec
- Vinagreta de taronja amb pastanaga i caviar( la trobareu a les meves receptes )
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata plana de porcellana blanca
Un estri per fer boletes de fruites
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta com explico a la meva recepta, i la fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, pelem les pomes, i amb l'estri pertinent, anem fent boletes i les fiquem en el bol
juntament amb la vinagreta. Tot seguit, netegem els canonges, i els fiquem en el bol.
A part, tallem el codonyat en quadradets regulars, i el afegim en el bol, amb la resta d'ingredients. Ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem d'una manera abellidora en la safata de porcellana. En el moment de treure-ho a taula, repartim els talls de pernil d'ànec pel damunt, i ja ho tenim llest per menjar.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1521 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.