Amanida de poma amb codonyat, canonges i pernil d'ànec amb vinagreta de taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una safata de canonges
  • Un tròs de codonyat de 600 grams
  • Tres pomes tipus golden
  • Una safata de pernil d'ànec
  • Vinagreta de taronja amb pastanaga i caviar( la trobareu a les meves receptes )

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata plana de porcellana blanca
Un estri per fer boletes de fruites

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta com explico a la meva recepta, i la fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, pelem les pomes, i amb l'estri pertinent, anem fent boletes i les fiquem en el bol
juntament amb la vinagreta. Tot seguit, netegem els canonges, i els fiquem en el bol.
A part, tallem el codonyat en quadradets regulars, i el afegim en el bol, amb la resta d'ingredients. Ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem d'una manera abellidora en la safata de porcellana. En el moment de treure-ho a taula, repartim els talls de pernil d'ànec pel damunt, i ja ho tenim llest per menjar.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1332 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: