Bacallà gratinat amb allioli de pera, sobre llit d'espinacs a la catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un llom de bacallà de 300 grams, aproximadament
  • Farina
  • Allioli de pera ( el trobareu a les meves receptes )
  • Espinacs a la catalana per una ració ( ho trobareu a les meves receptes

1 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Una safata metal·lica per anar al forn
Una paella mitjana
Un plat gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem l'allioli tal com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, enfarinem el bacallà i el fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que és ben rosset de les dues cares. Tot seguit, el fiquem en una safata, el cobrim amb l'allioli i el fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que és gratinat.
A continuació, fem els espinacs com explico a la meva recepta, i un cop fets, fem un llit amb els espinacs, en el centre del plat. Tot seguit, fiquem el bacallà al damunt del llit d'espinacs, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquesta recepta és per un començal, però farem tants plats, com persones seguin a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

792 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!