Amanida d'espàrrecs verds, codonyat, xerris i ous de guatlla amb vinagreta de Mòdena
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis ous de guatlla
- Un safata de tomàquets xerris
- Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
- Aigua
- Sal
- 600 grams de codonyat
- Vinagreta de Mòdena ( la trobareu a les meves receptes )
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata plana de porcellana blanca
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua coem els ous de guatlla durant uns vuit minuts, i un cop cuits, els refredem a raig d'aixeta, els pelem i els reservem.
Seguidament, en un altre cassó amb aigua i sal, escaldem els espàrrecs uns set minuts, i els escorrem, els tallem a trossos regulars, i els fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, tallem els xerris en dues meitats i els afegim en el bol.
A continuació, tallem el codonyat a quadradets mitjans, i els afegim amb els altres ingredients del bol.
Seguidament, tallem els ous en quatre trossos, i els fiquem en el bol.
Tot seguit, fem la vinagreta de Mòdena com explico a la meva recepta, i la fiquem juntament amb tots els ingredients del bol. Ho remenem tot ben remenat, i seguidament, ho fiquem a la safata de porcellana, repartit d'una manera abellidora, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1221 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.