Magret d'ànec amb salsa d'escalivada i fideus xinesos fregits
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una peça de magret de ració
- Salsa d'escalibada ( la trobareu a les meves receptes )
- Fideus xinesos d'arròs ( un paquet )
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Una paella mitjana
Una safata metal·lica plana pel forn
Una paella fonda
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Dos plats grans de porcellana
Elaboració
Primerament, fem la salsa d'escalivada, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, fem uns talls en forma de graella per la part del greix en el magret el salpebrem, i el fiquem per la part del greix a la paella, sense oli.
Quan ja és rosset d'una cara, el girem i en total, el sofregim uns set minuts.
Tot seguit, el fiquem en el forn en una safata a 180º, uns cinc minuts més, i el retirem.
A continuació, el filetegem i el fiquem a la part de dalt del plat, en forma de semi-cercle.
Tot seguit, en la paella amb oli d'oliva, fregim els fideus xinesos, i un cop fregits, fem un niu a la part de baix del magret. Seguidament, cobrim el magret amb la salsa, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina del magret d'ànec
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
806 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.