Emperador o peix espasa gratinat amb allioli de pera, sobre llit de patates a lo pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates a lo pobre per tres racions ( les trobareu a les meves receptes )
  • Tres talls d'emperador de uns 200 grams, aproximadament
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Allioli de pera ( el trobareu a les meves receptes )

3 racions

Utensilis

Una safata de porcellana blanca
Una espàtula metal·lica plana
Una paella gran
Una safata plana per anar al forn

Elaboració

Primerament, farem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem tot posant-les en el fons de la safata de porcellana.
A part, fem l'allioli de pera com explico a la meva recepta, i el reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim l'emperador salpebrat i enfarinat, només dos minuts per cada cara. Tot seguit, cobrim els talls amb allioli, els fiquem en una safata, i els fiquem en el forn a 180º, fins que són gratinats per sobre.
A continuació, amb l'ajud de l'espàtula metal·lica amb molta cura, anem posant els talls d'emperador damunt el llit de patates a lo pobre, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: