Emperador o peix espasa gratinat amb allioli de pera, sobre llit de patates a lo pobre
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Patates a lo pobre per tres racions ( les trobareu a les meves receptes )
- Tres talls d'emperador de uns 200 grams, aproximadament
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Allioli de pera ( el trobareu a les meves receptes )
3 racions
Utensilis
Una safata de porcellana blanca
Una espàtula metal·lica plana
Una paella gran
Una safata plana per anar al forn
Elaboració
Primerament, farem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem tot posant-les en el fons de la safata de porcellana.
A part, fem l'allioli de pera com explico a la meva recepta, i el reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim l'emperador salpebrat i enfarinat, només dos minuts per cada cara. Tot seguit, cobrim els talls amb allioli, els fiquem en una safata, i els fiquem en el forn a 180º, fins que són gratinats per sobre.
A continuació, amb l'ajud de l'espàtula metal·lica amb molta cura, anem posant els talls d'emperador damunt el llit de patates a lo pobre, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
880 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.