Filet de porc amb salsa d'espàrrecs i garbetes d'espàrrecs amb cansalada fumada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un filet de porc per dues racions ( uns 400 grams )
- Quatre garbetes d'espàrrecs verds ( les trobareu a les meves receptes )
- Salsa d'espàrrecs verds ( la trobareu a les meves receptes )
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
- Vi blanc
- Tres alls aixafats
- Dues fulles de llorer
2 racions
Utensilis
Una safata fonda pel forn
Dos plats plans de porcellana blanca
Un ganivet filetejador
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, agafem el filet, el salpebrem i el fiquem a la safata per anar al forn. Tot seguit, afegim herbes provençals, un raig de vi blanc, un bon raig d'oli d'oliva, els alls i el llorer.
Seguidament, ho enfornem a 180º uns quaranta minuts, i ho traiem del forn.
A part, fem la salsa d'espàrrecs com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta. Tot seguit, preparem les garbetes com explico a la meva recepta, i les reservem en el forn apagat.
En el moment de presentar el plat, filetegem el filet en rodanxes de mig dit aproximadament, i les repartim en forma de mitja lluna a la part de dalt del plat.
A la part de baix del plat, fiquem dues garbetes entrecreuades, i amb la salsa, cobrim els talls de filet, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1440 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.