Cors de carxofa farcits amb brandada de bacallà gratinats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit cors de carxofa congelats de mida mitjana
- Brandada de bacallà ( la trobareu a les meves receptes )
- Formatge ratllat
- Mitja llimona
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un estri per buidar fruites
Una safata plana metal·lica per anar al forn
Una safata plana de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua, sal i mitja llimona, bullim els cors de carxofa fins que són cuits.
Seguidament, amb l'ajud d'un estri per buidar fruites, els buidem una mica, perquè càpiga més quantitat de brandada, i els reservem.
Seguidament, fem la brandada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Tot seguit, agafem els cors de carxofa i amb l'ajud de la mànega pastissera plena de brandada els anem omplint. Els fiquem en una safata metal·lica, els espolsem amb formatge ratllat, i els gratinem en el forn a 180º, fins que el formatge és ben rosset.
Seguidament, els posem a la safata de porcellana blanca en fila de dos en dos, i ja els podrem treure a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2617 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.