Cors de carxofa farcits amb brandada de bacall脿 gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
Estaci贸:      
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: Encara no te valoracions Afegir valoraci贸

Ingredients

  • Vuit cors de carxofa congelats de mida mitjana
  • Brandada de bacall脿 ( la trobareu a les meves receptes )
  • Formatge ratllat
  • Mitja llimona

4 racions

Utensilis

Un cass贸 gran
Un estri per buidar fruites
Una safata plana metal路lica per anar al forn
Una safata plana de porcellana blanca
Una m脿nega pastissera amb un broc rissat

Elaboraci贸

Primerament, en un cass贸 amb aigua, sal i mitja llimona, bullim els cors de carxofa fins que s贸n cuits.
Seguidament, amb l'ajud d'un estri per buidar fruites, els buidem una mica, perqu猫 c脿piga m茅s quantitat de brandada, i els reservem.
Seguidament, fem la brandada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Tot seguit, agafem els cors de carxofa i amb l'ajud de la m脿nega pastissera plena de brandada els anem omplint. Els fiquem en una safata metal路lica, els espolsem amb formatge ratllat, i els gratinem en el forn a 180潞, fins que el formatge 茅s ben rosset.
Seguidament, els posem a la safata de porcellana blanca en fila de dos en dos, i ja els podrem treure a taula.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cors de carxofa farcits amb brandada de bacall脿 gratinats

Enlla莽a aquesta recepta:

926 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Josu茅 O'Donell diu:
Caram!

Aquesta la provar茅 de fer a l'猫poca de la carxofa.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!