Niu de patates a lo pobre sobre llit d'escalivada amb ganyims i ou ferrat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → CXatalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Escalivada amb ganyims per quatre racions ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Patates a lo pobre per quatre racions ( les trobareu a les meves receptes )
- Sal
- Oli d'oliva
- Quatre ous
4 racions
Utensilis
Quatre plats plans de porcellana blanca
Una paella mitjana
Una espàtula metal·lica plana
Elaboració
Primerament, fem l'escalivada amb ganyims com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem.
En el moment de muntar els plats, fem un llit d'escalivada en el fons del plat, i al damunt fem una muntanyeta amb les patates a lo pobre.
Seguidament, en un paella amb oli d'oliva, fem quatre ous ferrats, i un cop fets, els anem posant amb molta cura amb l'ajud de l'espàtula damunt les patates, i ja ho tenim llest per treure-ho a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1656 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.