Amanida de salmó marinat amb canonges i endivies, amb salsa agra i vinagreta de Mòdena
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Salmó marinat ( el trobareu a les meves receptes )
- Salsa agra
- Vinagreta de Mòdena ( la trobareu a les meves receptes )
- Una safata d'herbes dels canonges
- Tres endivies
- Un pot de blat de moro petit
- Una ceba petita picolada
- Nata líquida per muntar
- El suc de mitja llimona
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una safata plana de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Un bol de vidre petit
Un ganivet filetejador
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem el salmó marinat com explico a la meva recepta, i el reservem.
Tot seguit, fem la vinagreta de Módena, i la reservem. Seguidament, en un bol petit fiquem la nata líquida, un polsim de sal i pebre negre en pols, i el suc de mitja llimona, ho remenem amb el batedor de varetes, i ja tenim llesta la salsa agra, i la reservem.
A continuació, picolem la ceba i la reservem.
Seguidament, tallem les endivies a rodelles i les fiquem en el bol juntament amb els canonges ben nets, i el blat de moro escoregut. Ho salpebrem, ho remenem ben remenat, i tot seguit afegim força vinagreta de Mòdena i ho acabem de barrejar tot plegat.Ja per acabar la recepta, repartim el salmó filetejat pel voltant de la safata, l'espolsem amb la ceba picolada, i l'amanim amb la salsa agra.
A continuació, repartim les verdures en el centre de la safata, i un cop montada l'amanida, la reguem amb una mica de vinagreta de Mòdena per tot el conjunt, i ja ho podrem treure-ho a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1246 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.