Supremes de caçó al forn sobre llit de poma i salsa de caquis

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre supremes de caçó de 200 grams aproximadament, ( cadascuna )
  • Sis pomes tipus Golden
  • Sucre
  • Aigua
  • Salsa de caquis ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata metal·lica per anar al forn
Una espàtula metal·lica plana
Un estri per treure els cors a les pomes
Una batedora elèctrica
Un cassó mitjà
Una espàtula de fusta
Quatre plats plans de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem la salsa de caquis com explico a la meva recepta, i la guardem damunt la planxa calenta. Tot seguit, traiem el cor a les pomes, les pelem i les tallem en trossos menuts. Tot seguit, les fiquem en un cassó amb un dit d'aigua i un polsim de sucre, i les coem a foc baix fins que siguin força toves. Seguidament, passem la batedora elèctrica, fins que tenim una mena de puré fí i homogèni, i ho reservem.
Seguidament, agafem les supremes de caçó, les salpebrem i les fiquem a la safata per anar al forn, amb un raig d'oli i un raig de vi blanc.
Tot seguit, les enfornem a 180º, uns dotze minuts, i tot seguit ja podrem passar a emplatar-ho.
En el centre de cada plat, fem un llit amb el puré de poma, al damunt amb l'ajud de l'espàtula fiquem la suprema de caçó, la cobrim amb la salsa de caquis, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

418 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!