Supremes de caçó al forn sobre llit de poma i salsa de caquis
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre supremes de caçó de 200 grams aproximadament, ( cadascuna )
- Sis pomes tipus Golden
- Sucre
- Aigua
- Salsa de caquis ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una safata metal·lica per anar al forn
Una espàtula metal·lica plana
Un estri per treure els cors a les pomes
Una batedora elèctrica
Un cassó mitjà
Una espàtula de fusta
Quatre plats plans de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, fem la salsa de caquis com explico a la meva recepta, i la guardem damunt la planxa calenta. Tot seguit, traiem el cor a les pomes, les pelem i les tallem en trossos menuts. Tot seguit, les fiquem en un cassó amb un dit d'aigua i un polsim de sucre, i les coem a foc baix fins que siguin força toves. Seguidament, passem la batedora elèctrica, fins que tenim una mena de puré fí i homogèni, i ho reservem.
Seguidament, agafem les supremes de caçó, les salpebrem i les fiquem a la safata per anar al forn, amb un raig d'oli i un raig de vi blanc.
Tot seguit, les enfornem a 180º, uns dotze minuts, i tot seguit ja podrem passar a emplatar-ho.
En el centre de cada plat, fem un llit amb el puré de poma, al damunt amb l'ajud de l'espàtula fiquem la suprema de caçó, la cobrim amb la salsa de caquis, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes:
Cuina de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1320 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.