Remolatxa amb salsa d'ametlles

Ingredients

  • 30 g de mantega
  • 125 ml de brou de verdures
  • 2 grans d'all
  • 1 cullerada de mel
  • 600 g de remolatxa
  • 200 g de crema fresca
  • 100 g d’ametlles mòltes
  • Mig remet de marduix fresc

4 racions

Elaboració

Renta, pela i talla a tires estretes la remolatxa.
Fon la mantega en un cassó, i barreja amb la mel.
Salta breument les verdures, condimenta, eventualment afegeix una mica de brou, i cuina a foc molt lent.
Prova i assaona abundantment
Mentrestant per la salsa, posa les ametlles moltes en una paella de tefló seca, i torra fins a obtenir color marró clar. Agrega la mantega i cuina breument.
Pela els grans d'all, premsa i barreja amb les ametlles, el brou i la crema fresca i cuina a foc lent durant uns minuts. Prova i assaona al gust amb el marduix picat.
Posa a plats per servir, la remolatxa, i serveix amb la salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

912 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: