Magret d'ànec amb salsa de caquis i cruixent de ceba tendra, calçots i porros
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un magret d'ànec de mida més aviat grossa
- Salsa de caquis ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Cruixent de ceba tendra, calçots i porros ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Oli
- Pebre negre en pols
- Sal
2 racions
Utensilis
Dos plats grans de porcellana blanca
Una safata plana metal·lica per anar al forn
Una paella gran
Un ganivet filetejador
Un cassó gran
Una safata amb paper de cuina
Unes pinces de cuina
Una fusta per tallar
Paper d'alumini
Elaboració
Primerament, amb l'ajud d'un ganivet filetejador fem un engraellat per la part del greix.
Tot seguit, el salpebrem, i el fiquem en una paella amb un rajolí d'oli, durant uns set minuts, i seguidament, el girem i el fregim tres minuts per l'altre cara.
A continuació. el fiquem en el forn a 180º, cinc minuts més, el cobrim amb un full de paper d'alumini cinc minuts més, i ja el podrem filetejar..
A part, fem la salsa de caquis com explico a la meva recepta, i un cop feta, la conservem calenta damunt la planxa. Tot seguit, fem el cruixent de les cebes i el resevem en una safata amb un paper de cuina.
Amb l'ajud del ganivet filetejador, tallem el magret de manera que surtin suficients talls per muntar dos plats. Seguidament, fiquem els talls de magret en forma de mitaja lluna a la part de dalt del plat i a la part de baix, fiquem el cruixent de les cebes.
A continuació, cobrim els talls de magret amb la salsa calenta, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina del magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2111 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.