Mil fulls d'albergínia amb brandada de bacallà gratinats amb salsa Aurora

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre albergínies grans, per fer rodelles grosses
  • Brandada de bacallà ( la trobareu a les meves receptes )
  • Salsa Aurora per vuit racions ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Un full de paper sulfuritzat
Quatre plats plans de porcellana blanca
Un ganivet filetejador
Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina
Una espàtula plana metàl·lica
Una batedora elèctrica
Una mànega pastissera amb un broc llís

Elaboració

Primerament, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, fem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, agafem les albergínies i amb l'ajud del ganivet filetejador en tallem vint-i quatre rodantxes que siguin amples i que tinguin mig dit de gruix.
Les salem, les passem per farina i les fregim en una paella amb oli d'oliva, un minut per cada cara, i les fiquem damunt una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, fiquem vuit rodantxes d'albergínia planes en una safata per anar al forn amb paper sulfuritzat, les omplim de brandada amb la mànega pastissera, i les cobrim amb una altra rodantxa d'albergínia.
Tot seguit, afegim més brandada amb la mànega, i ja per acabar, ho tapem amb una altra rodantxa d'albergínia.
Un cop tenim els vuit mil fulls muntats, els cobrim amb la salsa Aurora, els espolsem amb formatge ratllat, i els fiquem a gratinar a 180º, fins que el formatge és daurat.
A continuació, amb l'ajud de l'espàtula plana amb molta cura, els anem posant de dos en dos en cada un dels plats, i ja els porem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2862 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: