Llucets arrebossats a l'andalusa amb patates a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze llucets d'uns vint centimetres de llarg aproximadament
  • Quatre ous batuts
  • Sal
  • Farina
  • Jujlivert picolat
  • Tres alls pelats ratllats
  • Dues patates a la papillot ( les trobareu a les meves receptes )
  • Pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Quatre plats grans de porcellana blanca
Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, fem les patates a la papillot com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, netegem els llucets i els obrim per la meitat com un ventall i els reservem.
Tot seguit, en el bol de vidre, batem els quatre ous, afegim un polsim de sal, tres alls ratllats i força julivert picolat. A continuació, passem els llucets per farina, després els suquem amb aquesta barreja i els fregim amb l'oli ben calent uns tres minuts per cada cara, i els fiquem damunt una safata, amb paper de cuina per treure l'excés d'oli.
En el moment de muntar el plat, fiquem tres llucets a la part de dalt, i a la part de baix, fiquem mitja patata a la papillot, amb un polsim de pebre vermell dolç, i un rajolí d'oli d'oliva, i ja podrem treure els plats a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2631 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: