Rap a la planxa sobre llit d'escalibada amb ganyims

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze supremes de rap de cent grams cadascuna aproximadament
  • Escalibada amb ganxims per quatre racions ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una planxa
Una espàtula metal·lica plana
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, fem l'escalibada amb ganyims com explico a la meva recepta, i la reservem. Seguidament, salpebrem les supremes de rap i les fiquem a la planxa ben calenta, amb un rajolí d'oli d'oliva.
Coem el rap tres minuts per cada cara, i el reservem calent, damunt la planxa apagada.
En el moment de muntar el plat, fem un llit amb l'escalivada en el centre, afegim quatre supremes de rap al damunt ben repartides, afegim un raig d'oli d'oliva, i un polsim de julivert picolat, i ja podrem treure els plats a taula.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

570 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!