Amanida de boletes de meló amb llagostins i pernil, amb vinagreta de taronja amb pastanaga i caviar
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern

Ingredients
- Setze llagostins de mida gran
- Vinagreta de taronja, pastanaga i caviar
- 48 boletes de meló
- 200 grams de retalls de pernil salat
- Mantega
- Sucre
- Aigua
- Sal
- Vinagre
- Oli de gira-sol
- Una branca d'api
4 racions
Utensilis
Un estri per fer boletes de meló
Un cassó gran
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Un estri per fer suc de taronja
Un bol de vidre gran
Quatre plats plans de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, pelem els llagostins tot deixant la cua per pelar. Tot seguit, els fiquem en un cassó amb; aigua, sal i una branca d'api, i els coem durant uns set minuts.
Un cop cuits, els posem en el bol de vidre amb aigua i un grapat de glaçons, i els reservem.
Seguidament, fem les boletes de meló i les fiquem a la paella amb una mica de mantega i un polsim de sucre i un cop estiguin una mica rossetes, les traiem i les reservem.
A continuació, fem la vinagreta com explico a la meva recepta i la reservem.
En el moment de muntar els plats, en el centre fem una piràmide amb dotze boletes de meló i al voltant, fiquem quatre llagostins en forma de creu, tallats a lo llarg fins arribar a la cua, i al voltant dels llagostins,repartim uns quants retalls de pernil.
Ja per acabar el plat, reguem tot el conjunt amb la vinagreta de taronja, pastanaga i caviar, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2420 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.