Magret d'ànec farcit

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Ingredients

  • 1 magret d'ànec
  • 1 ceba
  • 200 grams de xampinyons
  • 1 pols de sal
  • 1 pols de pebre negre molt
  • 1 cullerada de mantega

2 racions

Elaboració

Primer de tot, rentem els xampinyons, els traiem la pota i els laminem ben fins
Després pelem la ceba i la tallem a lamines ben fines
Posem una paella al foc amb la mantega a fondre, i posem els xampinyons i la ceba i ho fem coure una mica i retirem del foc i reservem
Ara és el moment de preparar el magret
Traiem la part de greix que te el magret i li fem un tall al llarg, de manera que ens quedi obert en dos talls
Farcim el magret amb els xampinyons i la ceba i el lliguem amb fil de cuina
Salpebrem el magret i el posem en una paella una mica fonda,i el fem coure durant cinc minuts per cada cantó
Un cop cuit el deslliguem i servim en un plat

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1821 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!