Tallarines a l'ou

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de pasta fresca (tallarines)
  • 200 cc de crema de llet
  • 100 cc de llet
  • 30 g de mantega
  • 2 rovells d'ou
  • 50 g de formatge parmesà ratllat
  • 50 g de salmó fumat
  • Sal, pebre i nou moscada

3 racions

Elaboració

Salsa:

Posem la llet i la crema de llet en una paella i li afegim sal, pebre i nou moscada.
Quan comença a bullir, la retirem del foc i li afegim la mantega, els rovells d'ou i la meitat del formatge ratllat. També hi posem el salmó tallat a trossets. Barregem tot bé i ho tapem per mantenir la salsa calenta.

Preparació de la pasta:

Bullim la pasta fresca amb aigua i sal, durant 3 o 4 minuts, seguint les recomanacions del paquet.
Colem la pasta i la barregem amb la salsa.
Posem la resta del formatge en un bol perquè cadascú es posi el que vulgui.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

744 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!