Amanida d'arròs amb tonyina
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Arròs del que vulguis (per a dues persones un got de quart ple)
- Unes beines de mongeta tendra
- Una pastanaga
- Una truita d'un o dos ous per persona
- Dues llaunes de tonyina d'oli
- Unes tires de pebrot vermell
- Olives farcides
2 racions
Elaboració
Posa tres quarts d'aigua a bullir amb una mica de sal.
Quan bulli afegeix el got d'arròs i fes que bulli entre 1 quart i 20 minuts, després en un colador refreda-ho sota l'aigua i posa-ho en un safata.
Mentre vull l'arròs pots netejar i tallar a tros-sets la mongeta i la pastanaga i que bulli 30 minuts, passa-ho per un colador i reserva.
Fes la truita i que es refredi.
Agafa la safata d'arròs, posa la mongeta, la pastanaga, la tonyina, la truita i el pebrot a trossets, i les olives.
Amaneix amb oli i també vinagre si t'agrada.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3474 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Si, el faré. Crec que has canviat les cullerades d'aigua per les de l'oli en l'apartat del ingredients. Salutacions Rosa
Perfecte, fàcil i molt bo. Merci per la recepta. Rosa
Hola Joan: Ho faré un dia per dinar com a segon plat desprès d'un primer de verdura. Merci per la recepta.
Hola Joan: Ha d'estar molt bo i com que no es gents complicat un dia d'aquests ho faré. Merci per la recepta.
Fàcil de fer i ha de quedar super bo. Ho faré. Jo també porto el llaç groc, fins i tot en el xandall de estar per casa.