Bledes a l’art polonès

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • De 4 a 5 tiges de bleda, tallades a trossos d'uns 15 cm de llarg X 1 cm i ½ d’ample.

Salsa Polonesa:

  • 75 grams de mantega
  • 1 gra d'all petit
  • 2 ous durs, picats fins
  • 3 cullerades de pa
  • 1 cullerada de julivert picat
  • Sal,
  • Pebre
  • Julivert de fulla plana per adornar

2 racions

Elaboració

Cuina les tiges de bleda al vapor, durant uns 5 a 10 minuts o fins que estiguin toves, retira i mantén calent.

Salsa Polonesa:

Per la salsa fon la mantega a la mateixa paella.
Afegeix l'all, i fregeix fins que estigui tou.
Agrega els ous, el pa ratllat i el julivert i calenta el conjunt.
Assaona i condimenta amb el suc de llimona
Col·loca les tiges de bledes en plats calents.
Ruixa amb la salsa polonesa, i el julivert per sobre i serveix amb patates al vapor.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

627 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Edgar Velázquez diu:
Amb aquesta recepta, les bledes (grans incompreses de la cuina) han entrat a casa com un cavall de troia, per quedar-s'hi! La canalla se les menja que dona gust! Gràcies Joan!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!