Filets de llobarro al forn sobre llit de patates a lo pobre amb brandada gratinada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Patates a lo pobre per quatre racions(les trobareu a les meves receptes)
- Dos llobarros de 300 grams cadascun
- Brandada de bacallà per quatre racions(la trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Una safata plana per anar al forn
Quatre plans plans grans de porcellana blanca
Una espàtula metal·lica plana
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Paper sulfuritzat
Elaboració
Primerament, netegem els llobarros, en fem quatre filets i els reservem.
A part, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta i les reservem.
Tot seguit, fem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, en la safata per anar al forn, fiquem un full de paper sulfuritzar i al damunt fem quatre llits amb les patates a lo pobre. Tot seguit, damunt de les patates, fiquem un filet de llobarro amb la pell a sota, l'espolsem amb sal i pebre, els reguem amb un raig de vi blanc i oli, i els enfornem a 180º, uns cinc minuts i els retirem.
A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera plena de brandada de bacallà, fem unes tires pel damunt del filet de llobarro i ho gratinem fins que veiem que estigui una mica daurat, i ja podrem reure els llobarros al damunt de cada plat.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2017 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.