Ou estrellat amb niu de botifarra negra i patata al romaní amb encenalls de foie
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Ou de pagès.
- 1/2 Botifarra negra petita
- 1 Patata gran
- Romaní fresc
- 1 Llauna petita de foie mi cuit
- Sal
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
En un cassó amb aigua i una mica de sal, hi posem la patata pelada i tallada a daus. Quan bull, la deixem coure uns 20 minuts. La xafem bé en calent amb una forquilla. La reservem.
Esmicolem la botifarra negra (guardem una rodanxa) i la barregem bé amb la patata xafada, en un bol, posant-hi oli d’oliva , una mica de sal i romaní fresc. Ho saltem 3 minuts en una paella amb una mica d’oli.
En un plat , hi posem un motlle rodó i l’omplim amb la barreja anterior.
Fem un ou ferrat. Desmotllem la barreja de patata i botifarra negra i posem l'ou a sobre mig tallat. Posem sobre l’ou, la rodanxa de botifarra negra reservada i uns encenalls de foie.
Posem al plat al costat del timbal de botifarra i patata amb l’ou a sobre, uns encenalls de foie.
Ja es pot servir. Quan ho mengem, aconsello xafar-ho tot.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2554 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.