Ou estrellat amb niu de botifarra negra i patata al romaní amb encenalls de foie

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Ou de pagès.
  • 1/2 Botifarra negra petita
  • 1 Patata gran
  • Romaní fresc
  • 1 Llauna petita de foie mi cuit
  • Sal
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua i una mica de sal, hi posem la patata pelada i tallada a daus. Quan bull, la deixem coure uns 20 minuts. La xafem bé en calent amb una forquilla. La reservem.
Esmicolem la botifarra negra (guardem una rodanxa) i la barregem bé amb la patata xafada, en un bol, posant-hi oli d’oliva , una mica de sal i romaní fresc. Ho saltem 3 minuts en una paella amb una mica d’oli.
En un plat , hi posem un motlle rodó i l’omplim amb la barreja anterior.
Fem un ou ferrat. Desmotllem la barreja de patata i botifarra negra i posem l'ou a sobre mig tallat. Posem sobre l’ou, la rodanxa de botifarra negra reservada i uns encenalls de foie.
Posem al plat al costat del timbal de botifarra i patata amb l’ou a sobre, uns encenalls de foie.
Ja es pot servir. Quan ho mengem, aconsello xafar-ho tot.

30min


Recepta de cuina de Ou estrellat amb niu de botifarra negra i patata al romaní amb encenalls de foie

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Ou estrellat amb niu de botifarra negra i patata al romaní amb encenalls de foie

Tot xafat per menjar-ho.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1284 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!