Confit d'ànec amb salsa de vi negre i patates a lo pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates a lo pobre per una ració(les trobareu a les meves receptes)
  • Salsa de vi negre per una ració(la trobareu a les meves receptes)
  • Un confit d'ànec

1 racions

Utensilis

Un plat gran de porcellana blanca
Una safata metal·lica plana
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una safata fonda per fer les patates a lo pobre
Unes pinces per servir

Elaboració

Primerament, fem la salsa de vi negre i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem les patates a lo pobre i les reservem.
Tot seguit, posem el confit amb part del seu greix en una safata plana, i l'enfornem a 180º, fins que el confit és lleugerament daurat, el traiem i el fiquem en el centre del plat de porcellana.
Tot seguit, fiquem un niu de patates a lo pobre a la part de baix del plat, cobrim el confit amb la salsa i ja el podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Farem tants confits com persones seguin a taula


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

606 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!