Magret d'Ă nec amb salsa de castanyes i patates fregides

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un magret d'Ă nec prou gran perquĂŠ en surtin dues racions
  • Salsa de castanyes(la trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Dues patates mitjanes

2 racions

Utensilis

Un cassĂł gran
Un batedor de varetes
Dos plats grans de porcellana blanca
Paper d'alumini
Paper de cuina
Un ganivet filetejador
Una paella gran
Una safata plana metal¡lica per anar al forn

ElaboraciĂł

Primerament, farem la salsa de castanyes com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta. Tot seguit, pelem les patatess i les tallem en tires gruixudes de mig dit, i les fregim en una paella amb oli, fins que siguin ben daurades, i les reservem damunt un paper de cuina per treure l'excĂŠs d'oli.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet filetejador traiem una mica del greix de damunt del magret i fem un engraellat amb l'ajud del ganivet.
Tot seguit, el salpebrem i el fiquem en una paella amb un rajolĂ­ d'oli a fregir per la part del greix durant set minuts. DesprĂŠs el fregim tres minuts mĂŠs per l'altre cara.
A continuaciĂł, el fiquem en el forn a 180Âş cinc minuts mĂŠs, el traiem i el tapem amb un paper d'alumini cinc minuts mĂŠs, perquĂŠ reposi.
A continuaciĂł, el filetegem de manera que surtin sis talls per raciĂł i els fiquem escalopats a la part de dalt del plat, formant una mitja lluna, i a la part de baix fiquem les patates formant una mena de pirĂ mide escalonada. Tot seguit, cobrim els talls del magret amb la salsa de castanyes, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Magret d'Ă nec amb salsa de castanyes i patates fregides

Enllaça aquesta recepta:

818 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!