Bandes de pasta de full amb albergínia i brandada de bacallà gratinades
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Brandada de bacallà per vuit bandes (la trobareu a les meves receptes)
- Quatre albergínies de mida mitjana
- Formatge ratllat
- Sal
- Pebre negre en pols
- Farina
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb paper sulfuritzat
Una paella gran
Una cassó gran
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Elaboració
Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full.
Tot seguit, la punxem amb l'altre corró, i amb l'ajud d'un ganivet tallem vuit bandes de dotze centimetres de llarg per vuit d'ample, les fiquem a la placa del forn amb el paper sulfuritzat i les enfornem a 180º, fins que la pasta de full és ben daurada, i les reservem.
A part, tallem les albergínies a lo llarg en tires de mig dit de gruix, les salpebrem, les passem per farina i les fregim amb oli d'oliva fins que són ben daurades.
Agafem les bandes de pasta de full, fiquem una llesca d'albergínia al damunt i tot seguit amb la mànega pastissera la cobrim amb la brandada de bacallà.
Seguidament, les espolsem amb formatge ratllat i les gratinem fins que el formatge sigui daurat.
Tot seguit, les fiquem en la safata de cartró amb blonda, i ja les podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina dels aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1890 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.