Coca de melmelada agredolça de calçots amb panses, pinyons i botifarra negra de perol
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern

Ingredients
- Pasta de full
- Farina
- Dues botifarres negres de perol
- Melmelada agredolça de calçots (la trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un paper sulfuritzat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un bol de vidre petit
Un pinzell
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Elaboració
Primerament, espolsem una mica de farina en el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full.
Tot seguit, la punxem i la tallem d'una mida de 60 centimetres de llarg per 30 d'ample.
A part, fem la melmelada de calçots com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, enfornem la pasta de full a 180º, fins que està ben daurada.
Tot seguit, escampem la melmelada dels calçots per tota la superficie de la coca, i la cobrim amb la botifarra negre tallada a rodelles de mig dit de gruix.
Seguidament, la fiquem en el forn uns cinc minuts a 180º, quan la traiem del forn, la pintem amb oli d'oliva amb l'ajud d'un pinzell, i ja la podrem ficar a la safata de cartró i servir-la a taula.
1h 10min
Notes
Aquesta coca és molt adient pel dijuos gràs
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina de les coques La cuina del calçot
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2083 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.