Potatge d'espinacs amb crestes de pollastre i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
  • 500 grams d'espinacs congelats
  • 200 grams de mongetes del ganxet cuites
  • 500 grams de crestes de pollastre
  • Aigua
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Una fulla de llorer
  • Dues patates mitjanes
  • Sal
  • Ametlles torrades
  • Pa fregit
  • Un all pelat
  • Julivert picolat

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Un cassó gran
Un colador fí
Una batedora elèctrica
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelletes de porcellana blanca

Elaboració

Primerament,fem una picada amb: pa fegit, julivert, un all, i un grapat d'ametlles pelades torrades.
Passem la batedora elèctrica i ho reservem.
A part, en un cassó amb: aigua, sal,la ceba pelada, una branca d'api,i una fulla de llorer, fiquem a coure les crestes ben netes de plumes. Quan les crestes ja són ben cuites, les reservem.
Seguidament, fiquem el brou de pollastre que arrenqui el bull i tot seguit afegim: els espinacs picolats, les patates tallades a quadradets menuts i les mongetes del ganxet.
Seguidament, afegim les crestes tallades en dues meitats, corregim de sal i incorporem la picada.
Quan tot el conjunt ja ha cuit uns quinze minuts, ja ho podrem retirar del foc.
Tot seguit, fiquem el potatge a la sopera, i ja ho podem treure-ho a taula juntament amb les escudelletes.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

577 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!