Tagliatelle amb gust de curri amb verdures i gambes saltades a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 g de Tagliatelle amb curri (o si no en teniu podeu afegir curri a les verdures)
  • 150 g de Gambes ja pelades
  • Un raig d’oli
  • Mig carbassó
  • Una pastanaga
  • Uns trossets de coliflor
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Escalfem un raig d’oli, molt poquet en una planxa antiadherent i quan sigui calent , hi saltem les verdures. Quan estiguin casi al punt, o sigui encara cruixents sense cremar-les, afegiu-hi les gambes pelades i continuem amb la flama ben forta fins que estiguin cuites. Coem la pasta en abundant aigua amb sal i quan estigui al dente trèieu-la amb una escumadora i aboqueu-la a la planxa amb les verdures i les gambes. Emplatem i completem el plat amb un raig d’oli cru.

30min


Recepta de cuina de Tagliatelle amb gust de curri amb verdures i gambes saltades a la planxa
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

715 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: