Tagliatelle amb gust de curri amb verdures i gambes saltades a la planxa
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g de Tagliatelle amb curri (o si no en teniu podeu afegir curri a les verdures)
- 150 g de Gambes ja pelades
- Un raig d’oli
- Mig carbassó
- Una pastanaga
- Uns trossets de coliflor
- Aigua
- Sal
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
Escalfem un raig d’oli, molt poquet en una planxa antiadherent i quan sigui calent , hi saltem les verdures. Quan estiguin casi al punt, o sigui encara cruixents sense cremar-les, afegiu-hi les gambes pelades i continuem amb la flama ben forta fins que estiguin cuites. Coem la pasta en abundant aigua amb sal i quan estigui al dente trèieu-la amb una escumadora i aboqueu-la a la planxa amb les verdures i les gambes. Emplatem i completem el plat amb un raig d’oli cru.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
715 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.