Últimes receptes
Etiquetes |
Crema d'escalivada amb anxoves i olives picoladesAquesta recepta agrada a 2 persones:
Categoria:
Ingredients
UtensilisUna safata pel forn ElaboracióPrimerament, escalivem els pebrots, les albergínies i les cebes. Un cop cuites les pelem les tallem a trossos i les fiquem en el cassó juntament amb el brou.
Si alguna cosa no es correcta pots
Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet? |
Amiga Isabel, si vasa les meves receptes, podràs veure com faig jo la crema catalana, ja que es diferencia una mica en els...
Amiga Mayte, et felicito per aquesta recepta tant original, no hem sorprèn que guanyessis el premi. Rep una abraçada....
Amiga Mayte, et voldria felicitar pel premi que vares obtenir al VI Dia cuina a Manlleu, amb la recepta " Tàrtar de...
Amiga Isabel, no deixis mai de penjar aquestes receptes tan magnifiques, segueix així. Rep una salutació. Quim Lleonart.
Amiga Meri Cuinetes, si vas a les meves receptes trobaras la recepta de la crema pastissera que també et pot ser d'interes....