Amanida d'escarola amb formatge de cabra gratinat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una escarola perruqueta grossa
  • Vinagreta d'anxoves(la trobareu a les meves receptes)
  • Quatre rodanxes de formatge de cabra d'un dit de gruix
  • 150 grams d'olives verdes trencades
  • Un pot de blat de moro
  • Una safata de tomàquets cirerols(xerris)
  • 150 grams de nous pelades

4 racions

Utensilis

Una safata metal·lica plana per anar al forn
Una espàtula metal·lica plana
Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, netegem l'escarola i la fiquem en el bol de vidre trossejada.
Seguidament, afegim: les olives trencades, les nous pelades, el blat de moro escorregut i els tomàquets cirerols tallats en dues meitats. Tot seguit, ho barregem amb una bona quantitat de vinagreta d'anxoves i ho fiquem a la safata de porcellana tot ben repartit.
Abans de servir-ho a taula, agafem les quatre rodantxes de formatge de cabra, les fiquem al forn amb la safata, les gratinem una mica, i tot seguit amb l'ajud de l'espàtula plana, les fiquem al damunt de l'amanida ben posades fent una renglera, i ja ho podem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1920 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!