Bandes de pasta de full amb sofregit de tomàquet, formatge de cabra i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Setze rodanxes de formatge de cabra de mig dit de gruix
  • Setze filets d'anxoves en oli
  • Oli d'oliva
  • Farina

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb paper sulfuritzar
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Una safata rectangular de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina i amb el corró estirem la pasta de full. Seguidament, la punxem amb l'ajud de laltre corró, i la tallem en bandes de catorze centimetres de llarg per vuit d'ample, i les fiquem a la placa pel forn damunt el paper sulfuritzat.
A part, fem el sofregit com explico a la meva recepta i un cop fet, l'estenem pel damunt de la pasta de full amb l'ajud d'una cullera gran. Seguidament, fiquem dues rodanxes de formatge de cabra a lo llarg en fila, en cada banda i ho enfornem a 180º, fins que el full és cuit.
A continuació amb l'ajud del pinzell, ho pintem tot plegat amb oli d'oliva, i al damunt de cada rodella de formatge fiquem un filet d'anxova i ja ho podrem treure-ho a taula en la safata de cartró amb blonda.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1151 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!