Llobarro al forn sobre llit d'escalivada amb ganyims

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un llobarro de raciĂł de 330 grams aproximadament
  • Escalivada amb ganyims (la trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc

1 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Un plat gran de porcellana blanca
Una espĂ tula plana fina
Un setrill

ElaboraciĂł

Primerament, fem l'escalivada amb ganyims com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, escatem el llobarro, tallem el cap i amb l'ajud d'un ganivet filetejador en fem dos filets tallats a lo llarg.
Tot seguit, fiquem els dos filets a la safata plana, els salpebrem, els reguem amb vi blanc i oli d'oliva, i els fiquem en el forn a 180Âş, uns vuit minuts fins que veiem que ja sĂłn cuits.
Seguidament, fem un llit amb l'escalivada en el centre del plat, fiquem els dos filets de llobarro al damunt i amb el setril afegim un rajolĂ­ d'oli, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants llobarros com començals seguin a taula


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Llobarro al forn sobre llit d'escalivada amb ganyims

Enllaça aquesta recepta:

592 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!