Amanida de patates, tomàquets xerri, tonyina i olives negres amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit patates de mida mitjana
  • Una safata de tomàquets xerris
  • 200 grams d'olives negres sense pinyol
  • Vinagreta d'anxoves (la podeu trobar a les meves receptes)
  • Aigua
  • Sal
  • Dues llaunes de tonyina de mida mitjana

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata plana de porcellana blanca
Un bol gran de vidre

Elaboració

Primerament en un cassó amb aigua i sal, posem a coure les patates rentades amb pell fins que són cuites al "dente" i les reservem.
Seguidament, pelem les patates, les tallem en trossos regulars i les fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, afegim els tomàquets xerri tallats en dues meitats, i les olives negres sense pinyol. A continuació, afegim la tonyina esmicolada, ho remenem tot ben remenat i tot seguit afegim la vinagreta d'anxoves, ho remenem tot plegat i ho fiquem a la safata de porcellana de forma ben abellidora, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!