Calamars a l'andalusa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres tubs de calamar congelats
  • Sal
  • Farina
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una safata plana gran de porcellana blanca
Una paella gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, netegem els calamars i els tallem en rodelles de mig dit de gruix.
Seguidament, els salem, els passem per la farina i els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin una mica daurats, els fiquem a la safata i ja els podem treure a taula per fer l'aperitiu.

40min

Notes

Si a més de passarlos per farina, els passem per ou batut, llavors seràn els famosos calamars a la romana.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

724 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!