Bacallà a l'antiga amb pebrots del piquillo, alls i vi blanc

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llom de bacallà dessalat
  • Un pot de pebrots del piquillo de qualitat i casolà
  • Farina
  • 3 Alls
  • 1 Gotet de vi blanc sec
  • Mostassa fina de Dijon
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Julivert

1 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, quan està ben calent, hi posem el llom de bacallà enfarinat amb una mica de sal.
Deixem coure 2 minuts per costat. El reservem en un plat i guardem la paella amb l’oli i el suc que ha tret el bacallà.
Laminem els dents d’all.
En la paella on hem fregit el bacallà, hi posem una cullerada de postre de mostassa i el gotet de vi blanc sec.
Ho remenem molt bé perquè es barregi tot. Saltem els alls uns 2 minuts i reservem la salsa amb els alls.
En una paella per anar al forn, hi posem el llom de bacallà i per sobre la salsa anterior amb els alls.
Ho posem al forn (previament preescalfat a 180 graus).
Deixem coure uns 10 minuts. Hi afegim els pebrots del piquillo i una mica de julivert ben picat.
Ho deixem coure màxim 2 minuts.
Ja es por servir el plat.

40min


Recepta de cuina de Bacallà a l'antiga amb pebrots del piquillo, alls i vi blanc
El plat acabat de fer.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bacallà a l'antiga amb pebrots del piquillo, alls i vi blanc
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: