Filet de llobarro al forn sobre llit d'espàrrecs verds

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llobarro de ració d'uns 300 grams
  • Vuit espàrrecs verds de mida grossa
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Tres alls laminats
  • Dos britxos (guindilles)
  • Un rajolí de vinagre
  • Julivert picolat

1 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata plana metal·lica per anar al forn
Una paella mitjana
Un plat gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, netegem el llobarro i el filetegem en dues meitats.
Tot seguit, el fiquem a la safata per anar al forn, el salpebrem hi afegim un rajolí de vi blanc, un rajolí d'oli d'oliva i el fiquem en el forn a 180º uns set minuts i ja el podrem treure del forn.
En una paella mitjana amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats i quan són una mica rossos els hi afegim el bitxo i un rajolí de vinagre i ho reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, escaldem els espàrrecs uns set minuts, els retirem, els assequem amb un paper de cuina i els fiquem en el centre del plat tot fent com un llit.
Seguidament, fiquem els filets de llobarro al damunt, i ho reguem amb amb els alls laminats i el bitxo fregits amb oli d'oliva. En el moment de servir-ho a taula, ho espolsem amb el julivert picolat.

40min

Notes

Prepararem tants llobarros com començals seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1111 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!