Canapés de Sant Jordi amb brandada de bacallá i salmó fumat
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deu llesques de pa de motlle
- Brandada de bacallá per fer deu canapés (la trobareu a les meves receptes)
- Deu llesques de salmó fumat
5 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb paper sulfuritzat
Una safata ractangular de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, tallem les llesques de pa de motlle en triangles i les fiquem en la placa del forn a 180º, fins que siguit daurades.
A part, fem la brandada de bacallá com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet filetejador ben fí, fem tires de salmó fumat de mig dit de gruix i les reservem. Seguidament, untem les llesques de pa amb la brandada, i tot seguit fiquem les tires de salmó tot fent les quatre barres a lo llarg del canapé, i els fiquem a la safata de cartró amb blonda i ja els podrem servir a taula.
1h
Etiquetes:
Cuina de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1508 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.