Canapés de Sant Jordi amb brandada de bacallá i salmó fumat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Deu llesques de pa de motlle
  • Brandada de bacallá per fer deu canapés (la trobareu a les meves receptes)
  • Deu llesques de salmó fumat

5 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb paper sulfuritzat
Una safata ractangular de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, tallem les llesques de pa de motlle en triangles i les fiquem en la placa del forn a 180º, fins que siguit daurades.
A part, fem la brandada de bacallá com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet filetejador ben fí, fem tires de salmó fumat de mig dit de gruix i les reservem. Seguidament, untem les llesques de pa amb la brandada, i tot seguit fiquem les tires de salmó tot fent les quatre barres a lo llarg del canapé, i els fiquem a la safata de cartró amb blonda i ja els podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3064 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: